Teknoloji

Point Blank Oyun Taktikleri (Harita, Eşya, Silah, Karakter)

 
Son zamanlarda nişan savaşları yerine taktiksel savaşlar izliyoruz. Bunun nedeni, yeni çıkan çevrimiçi FPS oyunlarının artık taktiksel kısmın daha değerli olduğunu göstermesidir. Artık taktiksiz bir oyunu kazanmak, kazanılacak bir olay haline geldi. Bu yüzden her oyunun sayısız taktiği vardır.
 
Bugün sizlerle Point Blank oyunundaki bazı haritaların taktiklerini paylaşacağız. Point Blank çok hızlı bir oyun olduğu için oyuncunun oyunda oldukça hızlı düşünmesi gerekiyor. Çünkü oyundaki karakterler çok hızlı hareket ediyor ve ne yapacağınıza bir saniye içinde karar vermeniz gerekiyor. Ayrıca bu oyunda bombalar da oldukça değerlidir. Bombaların nasıl ve nerede kullanılacağını da bu yazımızda anlatacağız.
 
Fırtına Tüpü:
 
 
 
Turnuva zamanlarında oldukça sık görülen bir haritadır. Bu haritada bomba kısmına baktığınızda atılacak çok yer yok. Çünkü harita kapalı. Diğer haritalarla karşılaştırıldığında, bu haritada suram veya spawn bölgesinden çok uzağa bomba atılmıyor. Bunun için bombanızı bu harita üzerinde saklamanızda fayda var. Düşman size yaklaşırken, düşmanı vuramayacak kadar uzaktayken veya bomba kurulurken bombalarınızı atabilirsiniz. Ayrıca bu harita üzerinde koordineli bir şekilde oynamak çok değerli. Karakterler ve oyun çok hızlı olduğu için her an her yerden düşmanlar çıkabiliyor. Bu yüzden düşmanı gördüğünüzde grup arkadaşlarınızı uyarmanız gerekiyor.
 
Her oyunda 8’i Mavi (CT-Force) tarafında ve 8’i Kırmızı (Free Rebels) tarafında olmak üzere 16 yuva vardır. Bu slotlara geçiş yaparak oyuna başladığınız yer değişiyor. Örneğin Mavi (CT-Force) tarafındasınız ve oyuna 2. slotta başlarsanız A bölgesine daha yakın spawn olursunuz. Fakat 5. slotta spawn olursanız B bölgesine daha yakın spawn olabilirsiniz ve düşmanlarınızla daha önce tanışın ve onları öldürün. Her haritanın değerli yuva konumları vardır. Bu slotları da her haritada sizlerle paylaşacağız.
 
Harita Hikayesi: Şehri uçtan uca birbirine bağlayacak yeni Metro sınırının inşası… Bu inşaatta halen göçmen ve hibrit personelin köleliğe dayalı kaideler üzerinde çalıştığı medya tarafından dünyaya duyurulunca, Özgür İsyancılar, işçileri korumak ve öfkelerini ifade etmek için şantiyeyi bombalamaya karar verirler…
 
Harita Modu: Bomba Görevi
 

Görev: CT Force: Savunma (Bomba İmha) / Özgür İsyancılar: Hücum (Bombayı Yerleştir)

Harita taktiklerine geçmeden önce slot dağılımlarına bir göz atalım.
 
Storm Tube haritasında Mavi (CT Force) tarafındaysanız; İkinci, üçüncü ve altıncı yuvaları kullanarak, B bomba depolama noktasının, orta bölümün ve B bomba depolama noktasının yanındaki merdiven bölümünün yakınında doğabilirsiniz. Yedinci, sekizinci, birinci, dördüncü ve beşinci yuvaları kullanırsanız, A bombası yerleştirme noktasına, orta tren bölümüne, 2.30 bölümüne, B bombası atma noktasına, boya-1 ve boya-2’ye daha yakın yerlerde spawn olabilirsiniz. bölüm ve rakiplerinizle erken tanışın. Oyuna başlamadan önce ekipmanlarınızı ve slotlarınızı kontrol ettikten sonra harita taktiklerine geçebiliriz.
 
Storm Tube haritasındaki Blue (CT Force) için öncelikle B noktasındaki taktiklere bir göz atalım. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Storm Tube haritasında A ve B olmak üzere iki bomba noktası vardır. Bir oyuncuya bomba yerleştirme noktası B’den oynamasını sağlayın. Bu oyuncu paint-1, paint-2, pipe ve center’ı kolaylıkla gözlemleyebilir. Ancak onları gözetlemek oldukça zor olabilir. Düşmanlar her yerden gelebilir. Bu nedenle buradaki oyuncu aynı anda merdiven kısmından oynayan oyuncu ile konuşmalı ve rakip rakibe ateş etmelidir. Ayrıca bomba atma noktasına kadar hızlı oynuyorlarsa B orada duran oyuncu geri çekilip montaj noktasından oynayabilir. Ya da daha geriye, yani orta tren bölümüne gidip tam rakip bombayı kuracakken elindeki bombayı atarak rakibin bombayı kurmasını engelleyebilir. Yine rakipler hızlı oynuyorsa ve o an kaçacak yer bulamıyorsanız bomba hattının sağında bulunan kutuları hızlıca pusuya düşürebilirsiniz. Böylece rakipleriniz orada durmanızı beklemeyebilir ve onları öldürebilirsiniz. Burada görev alan oyuncu, takım arkadaşlarına rakip rakibi hakkında birçok bilgi vermelidir. Çünkü takım oyuncularınız buna nazaran koordineli bir şekilde oynayacaktır. Örneğin rakip rakip orta kısımdan hızlı oynuyorsa merdivenden veya B-bomb çizgisinden oynayan oyuncu bu bilgiyi takım arkadaşlarıyla hızlı bir şekilde paylaşmalı ve o kısma takviye kuvvetler atılmalıdır. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır.
 
Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle birlikte sıkı bir şekilde incelemeniz gerekiyor. Takımınızla birlikte çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda çok değerli. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Gelelim merdivenlerin B bombası test noktasının yanındaki kısmına. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Buradaki oyuncu, paint-1, paint-2, pipe, B bomb hattına gelecek oyuncuları ve pivotu rahatlıkla gözlemleyebilir. Ancak onları gözetlemek oldukça zor olabilir. Düşmanlar her yerden gelebilir. Bu nedenle buradaki oyuncu aynı anda merdiven kısmından oynayan oyuncu ile konuşmalı ve rakip rakibe ateş etmelidir. Ancak merdiven kısmından oynarken rakip oyuncu boru tarafından da oynayabilir. Boru bölümü ayrıca merdivenin hızlı sağında bulunur. Bu nedenle buradaki oyuncu, rakibin oradan gelmesine dikkat etmelidir. Rakibin çok hızlı bir şekilde merdiven rolünü oynadığını fark ederse hızlıca kendi doğma alanına çekilip düşmanı şaşırtıp öldürebilir. Bomba suram noktasına hızlı bir giriş olduğunu görürse merkez çıkışa hızlı bir şekilde isabetli bombalar ve sis bombaları atabilir. Bu bombalar, rakip rakibin hızlı oynamasını engelleyecektir. Buradaki oyuncu, bomba yerleştirme noktası A’ya hızlı bir giriş olduğunu duyarsa, kendi yumurtlama alanından A alanına hızla geçebilir.
 
Ama biraz hızlı olmalı çünkü yaklaşık 15-20 saniyelik bir aralık var. Ayrıca orta trenden oynayarak A bölgesine girmeye çalışan oyuncuları da destekleyebilir. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir. Grubunuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha uygun oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken çevreyi yeterince kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
B bombası sahasındaki oyunculara göz attık. Şimdi bir oyuncunun orta trenle oynamasına izin verelim. Diyelim ki 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Orta trende duran oyuncu aslında takımın en değerli oyuncusu.
 
Çünkü buradaki oyuncu haritanın her tarafını görebiliyor ve grubuna bilgi vererek turu kazanabiliyor. Öncelikle buradaki oyuncu, rakip rakibini gördüğü anda grubuna bilgi vermek zorundadır. Squad oyuncuları bu bilgilere göre hareket edecek ve raundu kazanacak. Burada duran oyuncunun asıl görevi paint-1, paint-2 ve orta taraftan oynayan oyuncuları izlemektir. Merkezden çok sayıda oyuncu geliyorsa, bu bilgiyi takım arkadaşlarıyla hızlıca paylaşın ve B bomba noktası noktasından oynayan oyuncu ve bomba noktasının yanındaki merdiven kısmından oynayan oyuncu, orta kısmı güçlendirmelidir. Paint-1 ve paint-2 taraflarına gelen çok sayıda oyuncu varsa, hızlıca o tarafa yakın oynayan oyunculara söylemeli ve rakiplerini öldürtmelidir. Tekrar gelen çok sayıda düşman varsa, orta trenden oynayan oyuncu, rakiplerinin hızlı girişlerini engellemek için bomba ve sis bombası kullanabilir. Ayrıca kadronuz kapalı vaziyette oynuyorsa A, el bombası suram noktasının yanında bulunan mavi kutudan 2.30 ve orta tren bölümünü gözetleyebilir. Sadece izlerken görünmesi gerekiyor.
 
Bu sayede rakip sadece kafa kısmını göreceği için vurması daha zor olacaktır. Orta trenden oynayan oyuncu takım arkadaşlarına yardıma gidebilir. Orta tren bölümü hemen hemen her bölgeye yakın olduğu için grup arkadaşlarının eksikliklerini giderebilmektedir. B bomba atma noktasının yanındaki merdivende oynayan oyuncu düşerse; B bomba yerleştirme noktasından veya kendi doğma noktasından o kısma gidebilir. B noktasında oynayan oyuncu bomba düşerse o bölgeye 2 saniyede destek olabiliyor. Rakip rakip dayanak noktası koyarken yerleşirse bombanın kurulmasını engelleyebilirsiniz. Bunun için tren bölümünden bomba yerleştirme noktasına tekrar yaklaşın ve bombayı atın. Böylece hem bombanın yerleştirilmesi gecikecek hem de rakibin sağlığı azalacaktır. 2.30 kısmı da orta trenden dayanabilir. Orta tren penceresinden kesebilirsiniz. Yine ortadaki trenden atlayarak mavi kutu denilen bölgeden A bomba atma noktasına girişi kapatabilirsiniz. 2.30 bölümüne hızlı bir giriş varsa, boya-1 ve boya-2 bölümünden rastgele bir oyuncu olup olmadığını hızlıca kontrol edin. Ardından, bir düşman varsa onları öldürün, aksi takdirde paint bölümüne gidip rakip oyuncuyu geri alabilirsiniz. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır.
 
Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla sıkı bir şekilde incelemeniz gerekiyor. Kadronuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda oldukça değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken kontrol edip iyi açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Gelelim A bombe noktasından oynayacak oyunculara. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Burada 2 dual oyuncu oynarsa bu alana hızlı bir giriş olmayabilir. Çift oyuncu, biri orta tren tarafında ve diğeri trenin yanında olmak üzere kutulardan oynayabilir. Bu iki oyuncunun koordineli bir şekilde birlikte oynaması gerekiyor. Çünkü 2.30 itibariyle rakip hızlı ve kalabalık bir şekilde gelebilir. Dolayısıyla bu iki oyuncu aynı anda doğru hamleyi yaparsa raundu kazanabilir. Rakip gruptan hızlı bir atak gelirse orta trenin yanındaki kutudan oynayan oyuncu o bölgeye bomba ve sis bombası atarak rakibini hızlıca yavaşlatabilir.
 
 
 
Sonra rakip tekrar basacak. Rakip oyuncuyu direk ceza sahası içinde görecektir. Orta trendeki oyuncu o oyuncuya ateş ettiği anda bomba ve sis bombası atarak rakibi bloke edebilir veya. Ortadaki trendeki oyuncu rakip rakibini desteklemek istiyorsa karşı taraftan kareden gelen trene dikkatlice bakarak 2.30 kısmını takip edebilir. Ancak paint-1, paint-2 ve center kısımlarında düşman olmaması gerekiyor. Açılacağı zaman grup arkadaşlarına haber verirse takım arkadaşları onu koruyarak arkasına geçmesine yardımcı olabilir. Takımınız onu kapalı bir konumda tutuyorsa, A’yı tutan oyuncular el bombası fırlatma noktasının arkasına pusu kurmak için hızla geri çekilebilir. Bir oyuncu bomba tahtasının arkasında, başka bir oyuncu da boru kısmından oynayarak düşmanı kolayca bloke edebilir. Ama yine koordineli bir şekilde oynanması gerekiyor.
 
Bomba tezgahına yaklaşan rakip, o bölgeye bomba atarak takım arkadaşınızı öldürebilir. Takım arkadaşınızın ölmesini engellemek için tam bomba atılacağı sırada rakibe ateş ederek rakibinizi öldürebilirsiniz. Ya da karşı rakipten bir oyuncu tam girmek üzereyken boru kısmından oynamaz ise hızlıca borudan ileri ve geri hareket ederek rakibin A bomba sahasına girmesini engelleyebilirsiniz. Buradaki oyuncular ayrıca paint-1 ve paint-2 kısmında oynayan oyuncuları yedekleyerek öldürebilirler. Bunun için orta trende oynayan bir AR oyuncusu dikkatlerini dağıtmak için o bölgeye ateş etmelidir. Bu arada 2.30’a yaklaşan takım arkadaşlarınız paint-1 ve paint-2’yi rahatlıkla görüp o bölümde rakip oyuncuları öldürebilir. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir. Ekibinizle çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha uygun oynadığını ve hangi tarafın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir.
 
Çünkü rakibin bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ama açarken çevreyi iyi kontrol edip açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Gelelim Storm Tube haritasının T kısmına. Storm Tube haritasında T bölümü için epeyce seçenek var. Öncelikle kolay bir şekilde A noktasına bomba setine geçelim. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. Biz o kısımdan aşağı iner inmez rakip önümüze gelecek. Burada artık amaçlarımız uygun olmalıdır.
 
Diğer 2 AR oyuncusu da 2.30’da takım arkadaşlarını korumak için boru bölümünden boya bölümüne atlayabilir. Böylece 3 ikili oyuncu A bomba depolama noktasına kolayca girebilir. Daha sonra bir oyuncunun bomba atma noktasına A girmesi için boru bölümünü incelemesi gerekir. Aksi takdirde o bölümde duran oyuncu grup arkadaşlarınızı öldürerek raundu kazanabilir. Boru bölümünü ve bomba yerleştirme noktasını inceledikten sonra bombayı yerleştirebilirsiniz. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için sorun oluşturabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasında durun ve bomba yerleştirme noktasına bakın. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin.
 
 
 
Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Suram noktasına epeyce bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bomba imha ekibinin girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rol oynayarak rakiplerinizin nereden geldiğini kolayca duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz.
 
Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir.
 
Takımınızla birlikte çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda çok değerli. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak, açarken, düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Orta tren bölümünden bomba suram A noktasına girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. 2.30 bölümünden iner inmez hızlıca sağdan orta tren bölümüne geçmeliyiz. Ancak biz geçerken AR oyuncularının bizi koruması gerekiyor. Bu bölümde AR oyuncuları boru kısmından boya 1 ve 2 yeri boyayarak grup arkadaşlarına taban ateşi açabilirler. Bu arada orta trenden geçen ikili oyuncular hızlı bir şekilde bomba suram A noktasından girmelidir.
 
Bomba suram noktasına girildiği anda AR oyuncuları 2.30 kısmından kademeli olarak çıkıp tank veya boru kısmından bomba suram noktasına yaklaşabiliyor. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş bir sorundur, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğunda tek başına ölüyor. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesinde sorun oluşturabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun.
 
Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Borudaki oyuncunun görevleri bu formattaydı. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bombanın olduğu noktada çok fazla oyuncuya sahip olmanıza gerek yok. Heyetin geldiği noktaya çok sayıda bomba geleceği için bu kısımda kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bomba imha ekibinin girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin gerçekten bomba sahasına girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelliyor olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz.
 
Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Takımınızla çalışırken hangi tarafta hangi oyuncuların daha uygun oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda çok değerli.
 
Çünkü rakibin bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ama açarken etrafı yeterince kontrol edip açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
5 merkez ile bomba suram A noktasına girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Önce orta taraftaki sis bombalarınızı atın. Ardından duman bombalarının etkisini kaybetmesini bekleyin. Bu sırada arkadan açılacak karşı rakiplerinize dikkat edin. Ardından merkezden ilerlerken sağ ve sol kanatta rakiplerinizi iyi analiz etmeniz gerekiyor. Geçeceğiniz alan çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat öldürebilir. Bunun için yine sis bombalarınızı atabilirsiniz. Orta taraftan hızlıca orta tren bölümüne geçin. Orta tren bölümünden hızla A bomba suram bölümüne geçin. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür.
 
Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için sorun oluşturabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesinden korkabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Oyuncunun borudaki görevleri şu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bombanın olduğu noktada çok fazla oyuncuya sahip olmanıza gerek yok. Suram noktasında çok fazla bomba olacağı için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rol oynayarak rakiplerinizin nereden geldiğini kolayca duyabilirsiniz.
 
Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin gerçekten bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için onlara sorun olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasında durun ve bomba yerleştirme noktasına bakın. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir. Grubunuzla çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi tarafın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz.
 
İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken kontrol edip iyi açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
Bomba düşme noktası A’ya karşı rakibin doğma bölgesini dolaşarak girin. Önce slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki grupta da 3 ikili silah kullanan ve 2 AR kullanan oyuncular var. Sis bombalarınızı orta kısma atın ve hızlıca boru kısmına geçin. Ancak pas verirken ikili oyuncular önden oynamak zorunda. Çünkü borudan atladığınız anda karşınıza bir rakip çıkabilir. Bunun için ikili oyuncunun onunla tanışıp onu öldürmesi daha kolay olacaktır. Borulu bölümü geçtikten sonra merdivenlerden yukarı çıkın, karşınıza uzun bir koridor çıkacaktır. Rakip rakibin merdivenine ilerleyin. İlerledikçe rakiplerle karşılaşabilirsiniz. O yüzden bıçakla gitmek yerine elinizde silah olsun. Geçtikten sonra merdivenlerden aşağı inin. Daha sonra ister boru içinden ister düz formda bomba suram noktasına ilerleyebilirsiniz. Ama bombayı yerleştirdikten sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür.
 
Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmek için formda bekleyin. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu formattaydı. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Heyetin geldiği noktaya epeyce bomba geleceği için bu bölümde kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı.
 
Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bomba imha ekibinin girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rol oynayarak rakiplerinizin nereden geldiğini kolayca duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesinde sorun oluşturabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için bekleyin. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır.
 
Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Kadronuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde oldukça değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak, açarken, düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
A bomba atma noktasına hem orta trenden hem de 2.30 kısmından girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. 2.30 bölümünden hatasız inen bir oyuncu sağdan hızlıca orta tren bölümüne geçmelidir. O ikili oyuncuyu korumak için AR oyuncusunun boru bölümünden boya bölümüne gitmesi ve ateş etmesi gerekiyor. Daha sonra orta trene gelir gelmez diğer 2 düalistin 2.30 kısmından atlayıp depo kısmına gitmesi gerekmektedir. Bu arada onları korumak için yine bir boyacı olmalı.
 
Ardından A bomba yerleştirme noktasına giriş yapılmalıdır. Bomba suram noktasına girilir girilmez AR oyuncuları 2.30 kısmından yavaş yavaş çıkıp tank veya boru kısmından bomba depolama noktasına yaklaşabilirler. Ama bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafa vuruşu güçlü ama canı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğunda tek başına ölüyor. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin.
 
Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin gerçekten bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için onlara sorun olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bombanın olduğu noktada çok fazla oyuncuya sahip olmanıza gerek yok. Heyetin geldiği noktaya epeyce bomba geleceği için bu bölümde kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sakin bir formda oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir.
 
Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir.
 
Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesinden korkabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Her tur, son turda bulunduğunuz yerle tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki rauntta nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki rauntta tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir.
 
Ekibinizle çalışırken hangi tarafta hangi oyuncuların daha yeterli oynadığını ve hangi tarafın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu kısımda oldukça değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken, uygun şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
  
5 kişi ile saat 2.30’da oynayarak A bombası yerleştirme noktasına girelim. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Bu taktik için oldukça hızlı olmalıyız. Spawn olur olmaz 2.30’a gidelim ve ardından merdivenlerden indikten sonra depoya girmeye çalışalım. Bu esnada önünüze bombalar gelebilir, düşman belirebilir. Depo kısmından sonra hızlı bir şekilde bomba kurmaya çalışın. Ama bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş bir sorundur, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğunda tek başına ölüyor. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz.
 
Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu formattaydı. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bombanın olduğu noktada çok fazla oyuncuya sahip olmanıza gerek yok. Heyetin geldiği noktaya çok sayıda bomba geleceği için bu kısımda kalmanız riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sakin bir formda oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bomba imha ekibinin girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin. Bomba dağıtım alanındaki oyuncular aşağıdaki taktiği kullanabilir. Bomba, biriktirme alanını terk edebilir ve depolama alanına hareket edebilir.
 
Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bombasını bomba yerleştirme noktasına bırakabiliyor. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması çok değerli. Bomba yoksa depo alanından hızlıca çıkın. Bomba yerleştirme noktası A’nın giriş tarafına doğru ilerleyin. Bomba size açık olacağından karşınızdaki oyuncu sizi görecek ve bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Çıktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz. Tekrar çözmeye çalıştığınızda boru kısmından düşmanı vurabiliyorsunuz. Hala ölmemişse ve rakibinizin son teslim tarihi varsa, boru bölümünden tekrar A bomba noktasının girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir.
 
Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir. Grubunuzla çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha uygun oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken, uygun şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekir. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
 
B bölümüne gidiyormuşuz gibi davranarak bomba yerleştirme noktası A’ya girelim. Önce yuvalarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. Öncelikle gerçek sis bombalarınızı B merkezine fırlatın. Rakip o kısımdan boruya, borudan da kendi spawn kısmına sızacağınızı düşünecektir. Bu kısımda duman bombasının ortasından ilerleyip boru kısmına gireceksiniz. Orada karşılaştığımız düşmana ateş edip hasar verebilirsiniz. Boru kısmına sıkışmamaya dikkat edin. Ardından borudan atlamadan önünüze tekrar sis bombası atın. Böylece rakip rakip, onların üreme alanına sızdığınızı düşünecektir. Ama bu sefer geri dönüp 2.30 kısmına gideceksiniz. A bölümüne girmek için 3 ikili silah kullanan oyuncu 2.30 merdiven bölümüne kadar inmek zorundadır. 2.30 bölümünden hatasız inen bir oyuncu sağdan hızlıca orta tren bölümüne geçmelidir. Bu ikili oyuncuyu savunmak için AR oyuncusunun boru bölümünden boya bölümüne gitmesi ve ateş açması gerekir. Daha sonra orta trene biner binmez diğer 2 dualcinin 2.30 kısmından atlayıp depo kısmına gitmesi gerekiyor.
 
Bu arada onları korumak için yine bir boyacı olmalı. Daha sonra bomba suram noktasına giriş A yapılmalıdır. Bomba depolama noktasına girilir girilmez AR oyuncuları 2.30 kısmından yavaş yavaş çıkıp tank veya boru kısmından bomba depolama noktasına yaklaşabiliyor. Ama bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş güçlüdür, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklıdır, çünkü vurduğunda tek başına ölür. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir.
 
Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasında durun ve bomba yerleştirme noktasına bakın. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin. Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Suram noktasına epeyce bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bomba imha ekibinin girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rol oynayarak rakiplerinizin nereden geldiğini kolayca duyabilirsiniz.
 
Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba sahasına girdiğini düşündüğünüz anda borudan atlayıp bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesinden korkabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın bombayı çözemeyeceksiniz. Bomba dağıtım alanındaki oyuncular aşağıdaki taktiği kullanabilir. Bomba suram bölgesinden çıkıp depolama alanına gidebilir. Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba suram noktasına bombasını bırakabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması oldukça değerli. Bomba yoksa depo alanından hızlıca çıkın. Bomba suram noktasının giriş tarafına gerçek ilerleyin. Bomba size açık olacağından rakip oyuncu sizi görecek ve bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Çıktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz. Tekrar çözmeye çalıştığınızda boru kısmından düşmanı vurabiliyorsunuz. Hala ölmediyse ve rakibinizin zamanı varsa, boru bölümünden tekrar A bomba depolama noktasının girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin.
 
Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Ekibinizle çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha uygun oynadığını ve hangi tarafın takıma uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ama açarken çevreyi kontrol edip iyi açmak gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
5 kareden ilerleyerek bomba suram noktasına girin. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. İlk önce, gerçek duman bombalarınızı B merkezine fırlatın. Rakip, o kısımdan boruya ve borudan kendi spawn kısmına sızacağınızı düşünecektir. Daha sonra geri dönüp 1. boya ve 2. parçayı boyamak için gezinmeniz gerekecek. Borunun solundaki oyuncular AR oyuncuları olmalıdır. Çünkü borunun solundan paint kısmına atlarken arkada duran ikili oyuncular A bombe suram noktasına geçiş yapacaklardır. Bu yüzden orada duran AR oyuncuları, ikili oyuncular hızlı ve mükemmel formda tutuluyor. Bunun için dual oyuncuların da oldukça hızlı olması gerekiyor. Merkezin çevresine (rakip rakibin göremediği alan) güzel bir şekilde sis bombası atarak görüşlerini kapatmalıdır. Ardından, saat 14.30’da merdivenlerin altından hızla depoya ilerlemelidir. Bu arada kalan AR oyuncuları 2.30’a gelip ikili oyuncularını koruyabilirler. Depo kısmından sonra hızlı bir şekilde bomba kurmaya çalışın. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşim yerleri çok değerli. Bir oyuncu bomba sahasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş bir problem ama canı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğu anda tek atışta ölüyor. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına doğru bir şekilde girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmeleri için sorun oluşturabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesinden korkabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin. Borudaki oyuncunun görevleri bu durumdaydı. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bomba yerleştirme noktasında çok sayıda oyuncu olmasına gerek yoktur. Suram noktasında çok fazla bomba olacağı için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sakin formda oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bomba imha ekibinin girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz.
 
Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi kolayca duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına girdiğini düşündüğünüz anda boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesinden korkabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Takım arkadaşların öldüyse ve yalnızsan sakin ol. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin. Bomba sahasındaki oyuncular aşağıdaki taktiği kullanabilirler. Bomba suram bölgesinden çıkıp depolama alanına gidebilir. Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba suram noktasına bombasını bırakabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması çok değerli. Bomba yoksa depo alanından hızla çıkın. Bomba yerleştirme noktası A’nın giriş tarafına hatasız bir şekilde ilerleyin. Bomba size açık olacağından, rakip oyuncu sizi görecek ve bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Çıktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz. Tekrar çözmeye çalıştığınızda boru kısmından düşmanı vurabiliyorsunuz. Hala ölmediyse ve rakibinizin zamanı varsa, boru bölümünden tekrar A bomba noktasının girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin.
 
Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı yerde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı grubunuzla yakından incelemeniz gerekir. Ekibinizle çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha iyi oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru bir şekilde yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde oldukça değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Ancak açarken düzgün bir şekilde kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Aksi takdirde rakip sizi öldürebilir ve karşı taraf raundu kazanabilir.
 
A noktası bomba suramına girmek için 5 orta tren bölümünden ilerleyin. Bunun için öncelikle 5 oyuncunun 2.30’a ilerlemesi gerekiyor. Öncelikle slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. Diyelim ki bu 5’e 5 bir maç ve her iki takımda da 3 çift silahlı ve 2 AR oyuncusu var. 2.30 bölümüne ilerledikten sonra aşağı inip merdivenlerin sağından hızlıca orta tren bölümüne girmeniz gerekiyor. Ancak merdivenin sağ tarafından ilerlemeye başladığınızda rakip sizi görüp ateş edebilir. Bunun için önünüze sis bombası atabilirsiniz. Atıştan hemen sonra orta trenden A’nın orta bölümüne gireceksiniz. Girdikten sonra tank ve boru kısımlarını gözlemlemeyi unutmayınız. Artık bombayı ayarlayabilirsiniz. Ama bombayı yerleştirdikten sonra yerleşim yerleri oldukça değerli. Bir oyuncu bomba yerleştirme noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı düşükse pas geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafayı gösterecek, dolayısıyla rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafadan vuruş bir sorundur, ancak sağlığı düşük bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı çünkü vurduğunda tek başına ölüyor. Bir oyuncu, boru kısmından oynayarak rakiplerinin nereden geldiğini kolayca duyabilir. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor.
 
Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba yerleştirme noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin gerçekten bomba sahasına girdiğini düşündüğünüzde boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerini engelleyebilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibin bomba atarak bombayı imha etmesinde sorun oluşturabilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba yerleştirme noktasını görmek için formda bekleyin. Manga arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı rakibe atın ve bombanın buzunu çözmesini engelleyin. Oyuncunun borudaki görevleri bu şekildeydi. Kalan oyuncular depoya yerleşebilir. Bombanın olduğu noktada çok fazla oyuncuya sahip olmanıza gerek yok. Heyet noktasında çok fazla bomba olacağı için bu bölümde kalmanız riskli olabilir.
 
Depoda duran oyuncular orta trenden gelen oyuncuları öldürebilir. Ama depodan oynayanlar sessizce oynamalı. Bunun dışında depoyu geri almak isteyen rakibini öldürebilir. Ayrıca depodan kimsenin gelmeyeceğini anlıyorsanız depodan çıkıp A bombasının girişinde duran rakip oyunculara geri dönebilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. Rakiplerinizin nereden geldiğini çok rahat bir şekilde duyabilirsiniz. Ayrıca borudan oynayan oyuncu rakiplerine arka çıkabiliyor. Borunun en ucuna gidin ve rakiplerinizin bomba tezgahına gitmesini bekleyin. Beklerken küçük bir ses çıkarmayın, aksi takdirde rakip sesinizi duyabilir ve sizi öldürebilir. Rakiplerinizin gerçekten bomba sahasına girdiğini düşündüğünüzde boru bölümünden atlayıp bombayı imha ederek rahatsız olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak rakibinizin bomba atarak bombayı imha etmesini engelleyebilirsiniz. Bunun için borunun ortasına gidin ve bomba suram noktasını görmeyi bekleyin. Grup arkadaşlarınız öldüyse ve yalnızsanız sakin olun. Rakip bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe atın ve bombayı çözmek için zorlu olun. Bomba sahasındaki oyuncular aşağıdaki taktiği kullanabilirler. Bomba, biriktirme alanını terk edebilir ve depolama alanına hareket edebilir. Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba suram noktasına bombasını bırakabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması çok değerli. Bomba yoksa depo alanından hızla çıkın. A noktasının giriş tarafına şüphe götürmez bir şekilde ilerleyin. Bomba size açık olacağından rakip oyuncu sizi görecek ve bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Çıktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz.
 
Tekrar çözmeye çalıştığınızda boru kısmından düşmanı vurabiliyorsunuz. Hala ölmemişse ve rakibinizin son teslim tarihi varsa, boru bölümünden tekrar A bomba noktasının girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin. Her tur bir önceki turdaki yeriniz ile tam olarak aynı olmamalıdır. Çünkü rakip bir önceki turda nerede oynadığınızı biliyor ve bir sonraki turda tekrar aynı zeminde oynarsanız sizi kolayca öldürebilir. Nerede ve nasıl oynayacağınızı bilmek için haritayı ekibinizle yakından incelemeniz gerekir. Takımınızla birlikte çalışırken hangi takımın hangi tarafta daha uygun oynadığını ve hangi takımın kadroya uyum sağladığını analiz ederek yerleştirmeleri doğru yapabilirsiniz. İşler yolunda gitmezse bomba bu bölümde çok değerlidir. Çünkü rakip bombayı çözer çözmez bombayı atarsanız işleri kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Bombalarınızdan birini mutlaka son anlara saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra rakip oyuncu sayısı az ise kilidi açabiliyorsunuz. Bu değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler