Haber

Akşener’den Erdoğan’a: Sizi Çok Gergin Görüyorum, Yazan Goliayak Recep Bey. Akşamları Papatya Çayı İçin, İyi Geliyor

YETER Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yalan söylemeye gerek yok. Bir şeyi yapıyoruz diyorsak yaparız, yaparız Meral Hanım. Adımıza dikkat edin. Adım Tayyip, soyadım Erdoğan. Dikkat edin Tayyip ismine de dikkat edin. Saçma sapan iş yapmayın. Kafanızı yanlış yere vuruyorsunuz. Beni kendinize karıştırmayın” “Seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı için, uygun olur” diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam A Haber – ATV ortak yayınına katıldı. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in deprem bölgesinde atılan temellere yönelik eleştirilerine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Bir doktor taslağı konuşuyor. Sanki senin hayatında inşaatla bir işin yokmuş gibi. Biz bu inşaatların her türlüsünü belediye başkanlığımızda yaptık. Hanım da inşaat mühendisi oldu, konuşuyor. Hastanemizin temellerini hafife alıyor. hemen Sağlık Bakanımı ve Murat Kurum’u aradılar, ‘Bazıları ‘Eksikler olsa da müdahale edeceğiz’ dediler ve müdahale ettiler. Yap Meral Hanım, ismimize dikkat et, adım Tayyip, soyadım Erdoğan, Erdoğan’ın da dikkatine, “Tayyip ismine sahip çık. Konuşurken ona göre konuşun. Belediye başkanlığımdan bu yana attığımız her adımı tartıyoruz. 20 yıllık iktidar dönemimizde İstanbul ve İzmir. Tüm bu otoyollarda atılan adımlara dikkat edin. Bu otoyollarda yangın var mı? Kocaeli” “

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Twitter hesabından etiketleyerek bu açıklamaya yanıt verdi:

“Giderayak seni çok gergin gördüm Recep bey. Akşamları papatya çayı iç iyi gelir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu