Haber

“Ayrımcılığı ortadan kaldırdık” diyen Yavaş, Altınok’un pankartını engelledi

“Ankara’da ayrımcılığı kaldırdık” Mansur Yavaş, rakibi Cumhur İttifakı ABB Lider Adayı Turgut Altınok’un pankartlarının bulunduğu duvarın önüne dev totemler yerleştirerek Altınok posterlerinin önünü kesti. Ankara’daki bu durum, yerel seçim sürecinde Ankara’da adil bir rekabetin yaşanmadığını ortaya çıkardı.

Ocak ayında Keçiören’de seçim bürosunun açılışında konuşan ABB Lideri Mansur Yavaş, şunları söyledi: “Ankara kaldırımlarından her türlü çamura rağmen ayrımcılığı, kin ve nefreti kaldırdık” Açıklamayı yaptı. Mansur Yavaş’ın Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok’un seçim afişlerini bloke etmesi dikkat çekti.

“DÜRÜST VE ADİL BELEDİYECİLİK” AÇIKLAMALARI ÖNEMLİ

Her fırsatta dürüst ve adil belediyecilikten bahseden Mansur Yavaş, belediye kaynaklarını kullanarak Turgut Altınok’un posterlerini bloke ederek sözleriyle çeliştiğini bir kez daha ortaya koydu. Aralık ayında ABB adaylığı başvurusu sırasında konuşan Yavaş, şunları söyledi: “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kaynak israf etmeden adil ve dürüst yönetileceğini tüm dünyaya göstermek istedik ve çok şükür bunu başardık ve aynı yolda devam edeceğiz.”dedi.

HERKESE “DÜRÜST YÖNETİM” GÖSTERDİ!

Yüz milyonlarca lira harcayarak Ankara’nın hemen her yerine posterleri asılan Mansur Yavaş, rakibi Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok’un posterlerinin bulunduğu duvarın önüne yeni reklam panoları yerleştirerek Altınok’un seçim posterlerinin önünü kesti. Bunun üzerine Yavaş “Ankara’nın adil, tarafsız, kaynak israf etmeden ve dürüst yönetilebileceğini tüm dünyaya gösterdik ve bunu da başardık.”Açıklamaları gündem oldu.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu