Haber

Bahçeli: Cumhur İttifakı ile yerel yönetimlerin üzerindeki ölü toprağı kaldıracağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın ortak iradesiyle yerel yönetimlerdeki ölü toprağı kaldıracağız ve son beş yıldır yaşanan fetret dönemine son vereceğiz.”

Bahçeli, partisinin TBMM Küme Toplantısı’nda, gelecek yüzyıla Türk milletinin damgasını vurma gayreti ve hedefiyle çalışmalarını hızlandırıp derinleştirdiklerini söyledi.

2024 yılının tamamına bakıldığında iki önemli siyasi dönüm noktasının bulunduğunu belirten Bahçeli, 2024 yılının hem partisi hem de Türkiye açısından önemli gelişmelere sahne olacağını kaydetti.

Bu bağlamda ilk dönüm noktasının 17 Mart 2024’te demokratik bir şenlik havasında yapmayı planladıkları 14. Olağan Büyük Kongre olduğunu vurgulayan Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55’e dayanan bir millet ve tarih eseri olduğunu söyledi. yıllık geçmişi.

Bahçeli şöyle devam etti:

“14. Olağan Büyük Kongremiz, yeni yüzyılın bilincini taşıyacak, yenilenen kadronun ve yüksek hedeflerin belirlenmesinde stratejik bir rol oynayacaktır. Önümüzdeki kongremizde Türk çağının sorumluluklarının bilincinde olanlar, ‘biz’ diyorlar. ‘Ben’ değil, kibir ve bencilliği reddeden, Önemseyen değil, kendi başının çaresine bakan, kendi çıkarlarını omuzlamak yerine davayı omuzlayan, ‘kimse bana dokunmasın’ demek yerine risk alan kim? Egosunu dizginleyebilen, oraya buraya saklanmak yerine her türlü saldırı ve iftiraya direnen, pişen yemeğe su katmak yerine ‘Çorbaya tuz koyayım’ diyen kim? Onlar aklımda, elbette onlarla yolumuz bir ve aynı.”

-“CHP yönetimi tamamen yönünü kaybetmiştir”

Devlet Bahçeli, 2024 yılının ikinci siyasi dönüm noktasının 31 Mart Yerel Yönetim Seçimleri olduğunun altını çizerek, MHP’nin 55’inci yılı nedeniyle 55 isimden oluşan belediye başkan aday listelerinin ilki 10 Ocak’ta, ikincisi ise 10 Ocak’ta yayınlanacak. 11 Ocak ve üçüncüsü 15 Ocak. Bana Ocak ayında paylaştıklarını hatırlattı.

Şu ana kadar 165 belediye başkan adayını belirleyip açıkladıklarını hatırlatan Bahçeli, üzerinde çalıştıkları diğer adayları da aynı şekilde ve kademeli olarak kamuoyunun bilgisine sunmayı planladıklarını bildirdi.

Diğer partilerin de belediye başkan adaylarını açıkladığını hatırlatan Bahçeli, CHP’de işlerin zorlaştığını, belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki kriz ve kafa karışıklığının önlenemez bir şekilde gün yüzüne çıktığını belirtti.

Devlet Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

“İçerden mayalandırılan, dışarıdan yemlenen CHP yönetimi akli, fikrî ve siyasi yetilerini kaybetmediği gibi yönünü de tamamen kaybetmiştir. 1984’ten bu yana terörle mücadelede çok sayıda şehit ve gazi kaybedilmiştir. Bu bağlamda terörün kanlı suikastlarıyla tüm milletimiz üzülmüş, milli yüreklere ateş düşmüştür.Terör ve bölücülüğün kurbanı olan milletimizin güçlü iradesi CHP’den hesap sormaya yeterlidir.

Kırk yıllık süreçte hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımızın yanı sıra; Askerlerimizin, polislerimizin, korucularımızın, gazilerimizin sosyal çevrelerindeki değerli ailelerin, akrabaların ve sevdiklerinin oy gücünün, bugünkü CHP’nin alacağı oy oranından çok daha yüksek olması gerekir. Doğal ve gerçek olan budur. Bedelini ödeyen, acı çeken, gözyaşı döken, şehit tabutlarını kaldıran milletin evlatlarının birikimiyle aşılanan CHP’nin oyları arasında büyük bir fark ortaya çıkmalı. Bu farklılık gerçekleşmezse son kırk yıla damgasını vuran terör zulmü nereye yerleşecek, milli iradenin önüne çıkan bölücü ihanet nasıl sindirilecek?

-“Bunlar Türkiye’ye karşı bir araya gelen, sandık ve demokrasiyi küçümseyen ergen yobaz zihniyetlerdir.”

Merkezi yönetimle doğrudan uyumlu yerel yönetimlerin ortaya çıkmasının Türk ve Türk Yüzyılının hedeflerine, milletin refah, mutluluk ve güven beklentisine doğrudan hizmet olduğunu vurgulayan Bahçeli, Millet İttifakı bu kutlu hizmete talip.

Devlet Bahçeli, “Bizim akrobasi, kuyu kazıcı casus, eşkıya büyüsü, emperyalizm bağnazlığı, milli değerleri bilmeme, terör ve bölücü casusluk değil, Türk ve Türkiye sevgisiyle yoğrulmuş kocaman ve inançlı bir yüreğimiz var. Böylece Allah’ın izniyle zulüm ve zillet karanlığı aşılabilir.” “Bölünecek.” söz konusu.

Sanatçı Zülfü Livaneli’nin bir TV kanalında yayınlanan ödül töreninde yaptığı konuşmayı hatırlatan Bahçeli, şöyle devam etti:

“Türkiye’ye yabancı gözüyle bakan Livaneli soyadlı bir kişi, değersiz aklının derinliklerine yerleşen kiri, pası kaba bir dille ortaya koymuştur. Nedir, 31 Mart seçimlerinde ya gerici ordular, avcı taburlar ya da hareket ordusu kazanacak.Bildiklerimiz ve takip ettiklerimiz kadarıyla Türkiye’de gerici bir ordu değil, düşmana saldıran kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri vardır.Yine, görülen, duyulan, tanık olunan avcı taburları diye bir şey yoktur.

İşin özü, Livaneli’nin tarihi çarpıtmasını, milli iradeye layık gördüğü alçak iftirasını gülümseyerek, hatta keyifle dinleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan tek bir itiraz gelmemesi. Birini al ve diğerini vur. Çünkü bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, millete en ağır hakaretleri gören, sandık ve demokrasiyi küçümseyen ergen yobaz zihniyetlerdir.”

Millete gerici demenin küfür ve beceriksizlik olduğunu belirten Bahçeli, millete gerici demenin Türkiye’ye arkadan bakmak anlamına geldiğini söyledi.

Bahçeli, İstanbulluların bu sözlere 31 Mart 2024’te sandıkta verecekleri oylarla karşılık vereceğini kaydetti.

-“Bir daha İstanbul’un yıllarını çalmaya cesaret etmesin”

Devlet Bahçeli, İstanbul’un 31 Mart’ta isteğine ulaşacağını, avcı taburları yanılsamasını toplumsal yapıya aşılamak isteyen gerçek gerici ve kör yobazlığın yenilip mahcup olacağını belirtti.

Bahçeli, “İstanbullu kardeşlerimin, mevsimlik belediye başkanı olan, boş zamanlarında belediyeyi ziyaret eden, bunun dışında yolunun dışına çıkan, siyasette ayak işleriyle meşgul olan kişiye yapacağı son şey, ona hediye vermek olacaktır.” Ona bir muhtıra verip Saraçhane’den gönder. Sonra nereye gidiyorsa oraya gitmeli, bir daha İstanbul’a dönmemeli.” “Yıllarını çalmaya cesaret edememeli.” dedi.

Devlet Bahçeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Aydın, Antalya, Mersin, Muğla, Hatay, Eskisehir, Tekirdağ, Diyarbakır, Mardin ve Van’ın kötü ve mutsuz talihinin Cumhuriyetin şerefli ve onurlu iradesiyle değişeceğini belirterek, emanet halka teslim edilecek. .

Mevcut belediye başkanlıklarının sayısını artırmak ve Cumhur İttifakı’nın mutlak ve ezici başarıya ulaşması için insanüstü bir gayretle çalışmanın Milliyetçi Hareket Partisi’nin asli görev ve sorumluluğu olduğunu vurgulayan Bahçeli, görevlerinden kaçmayacaklarını kaydetti. ve hedeflerinden sapmayacaktır.

Ülkenin her yerinde gece gündüz vatandaşlarla buluşacaklarını belirten Bahçeli, umutları tazeleyeceklerini ve verimli belediyeciliğin müjdesini vereceklerini belirtti. Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın ortak iradesiyle yerel yönetimlerdeki ölü toprağı kaldıracağız ve son beş yıldır yaşanan fetret dönemine son vereceğiz.” söz konusu.

(Devam edecek)

haber-felahiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu