Haber

Bahçeli’den ’14 Mayıs’ mesajı: Sinsi planları bozacağız

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, seçim faaliyetleri kapsamında geldiği Kastamonu Cumhuriyet Meydanı’nda açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin konuşmalarından satır başları:

Zelzele bölgesinde 105 bin konutun inşaatına başlandı. İnancın olduğu yerde imkan da vardır ve o ortadadır. Bizim için hiçbir şey imkansız değildir. Ölen insanlarımızı geri getiremesek de onların anılarını onurlandırmamız ve ailelerinin acil ihtiyaçlarını karşılamamız mümkün. Cumhur İttifakı’nın duruşu yerli ve millidir. El sallamanın ve tok tutmanın peşinden asla koşmuyoruz. Biz yaptığımızda adam gibi davranıyoruz, milletimiz ne diyorsa onu yapıyoruz. Çünkü bizim tarafımız Türkiye, çünkü bizim tarafımız mazlum yürekler.

’14 MAYIS’ MESAJI

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yapımı tamamlanan köy evlerinin teslim töreninde umut dolu geleceğimizin ışığını gördük. Sözümüz sözümüzdür, hiçbir halkımızı açıkta bırakmayacağız. Türkiye’nin geleceği açıktır. Ülkemiz trafik kazasına mahkûm edilmesin. Yazılan dış senaryolara çığ gibi tepkiler gelmelidir. Bana bu sorulara güzel bir cevap ver. 14 Mayıs’ta sel ve selleri istismar edenleri şaşırtacak mısınız? Bu devlet nerede, dünyada kaç altbölüm var diye soru soranlara öğretecek misiniz? Bu evetler sayesinde sinsi planları bozacağız. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu