Haber

Başkan Sandıkçı: “İlçemizin yollarını ilmek ilmek işliyoruz”

Canik Belediyesi, güvenilir ve konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Canik Belediyesi ilçedeki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm yollarda bakım, onarım, genişletme, taş parke, sathi kaplama ve beton yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi için ilçede yol çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin yollarını ilmek ilmek işliyoruz” dedi.

 

“Vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz”

İlçede yol çalışmalarının planlı bir şekilde devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile merkez ve kırsal mahallelerimizde yol çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Yeni yolları ilçemize kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İlçemizde belirlediğimiz program dahilinde sathi kaplama, taş parke, beton yol, bakım onarım ve genişletme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

 

“İlçemizin yollarını ilmek ilmek işliyoruz”

İlçeye yeni yollar kazandırmaya devam edeceklerini belirten Önder İbrahim Sandıkçı, “İlçemize kazandırdığımız yeni yollarla ilçemizin ulaşım ağını güçlendiriyoruz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı geleceğe dönük ve uzun yıllar kullanılabilecek şekilde tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu seyahat edebilmeleri için ilçemizin yollarında ilmek ilmek çalışıyoruz. Yeni ve modern yolları ilçemize kazandırmaya, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu