Haber

Büyük Birlik Partisi’nden bakanlık beklentisine ilişkin açıklama: Böyle bir pazarlık içerisinde değiliz

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kaldı.

Hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı bu yönde çalışmalarını sürdürüyor.

Bilindiği üzere Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı’nın adayı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Depremin gölgesinde yapılacak seçimlerle ilgili Ensonhaber, YouTube kanalında süreçleri değerlendirmek üzere Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’yı da ağırladı.

“Bakanlık beklemiyoruz”

İlker Koç’un sunumuyla yayınlanan Gündem Özel’in konuğu Alfatlı’ya, “Cumhur İttifakı bu seçimde iktidara gelirse, Büyük Birlik Partisi’nin bakanlık beklentisi olabilir mi?”o sordu.

Alfatlı ise böyle bir beklentileri olmadığını, sadece milletin dertlerine odaklanan yol gösterici bir muhalefet anlayışı sergilediklerini söyledi.

“Yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı sergiliyoruz”

Konuyla ilgili Alfatlı’nın sözleri şöyle:

“Tek bir derdimiz var. Rahmetli şehidimiz Muhsin Önder’in dediği gibi biz Anadolu halkının iktidar eli olmak istiyoruz. Yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı sergiliyoruz. Bu konuda partimizin ve genel başkanımızın önemli rolü var. Ücretli öğretmenler, taşeron işçi gibi birçok konuda Anadolu insanının eli olmak istiyoruz” diyen EYT, “Sahadan aldığımız sorunları muhataplarına iletiyoruz. Çözmek için çabalarımızı gösteriyoruz. Çözülemeyeceğini gördük, bununla ilgili kanun teklifimizi sunuyoruz. İnsan odaklı çalışıyoruz. Anadolu insanının bu güzel cennet vatanda alnı açık yaşamasını diliyoruz. Yani, görüyorsunuz, rastgele bir pazarlık yapmıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu