Haber

Gaziantep’te üretilen 30 bin bisiklet daha dağıtıldı

GAZİANTEP (İGFA) –“Spor Dostu Şehir” sloganıyla Büyükşehir Belediyesi ve valiliğin katılımıyla başlatılan 100 bin bisikletin dağıtımı büyükşehir belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Gaziantep Organize Sanayi’de üretilen bisikletler farklı kümelenmelere sunulurken, büyükşehir belediyesi, valilik ve kaymakamlıklarca belirlenen ihtiyaç sahiplerine bisiklet dağıtımına da dahil edildi.

Ertuğrul Gazi Spor Salonu ve Karacaahmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu’nda ihtiyaç sahibi ailelere günlük 500 bisiklet dağıtılırken, bugüne kadar toplam 12 bin bisiklet dağıtıldı. Öğrenci, öğretmen, imam ve belediye çalışanlarından oluşan gruplar halinde bisiklet dağıtımları önümüzdeki dönemde de devam edecek. Vatandaşlar bisikletlerini kendilerine gönderilen kısa mesaj ile dağıtım noktalarından teslim alabilecek.

EFILOĞLU: ŞEHİRİMİZDE ÜRETİLEN BİSİKLETLERİ GAZİŞEHİRLİLERE DAĞITTIK

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, “spor dostu şehir” konusunda Gaziantep Valiliği iş birliğinde başlatılan proje kapsamında sportif düzenlemelerin yapıldığını belirtti. iştiraki ve spor malzemeleri bu kapsamda yeniden dağıtıldı.

Bisikletin Gaziantep için değerli bir proje olduğunu ifade eden Efiloğlu, Gaziantep Valiliği ile birlikte 100 bin bisiklet dağıtacaklarını hatırlatarak, “Farklı kümelere ayırarak hazırlıklara başladık. Vatandaşlarımızı evlerine tebligat yaparak davet ediyoruz.” Bisikletleri kendilerine teslim ediyoruz.Valilik ve kaymakamlıklarımızdan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın listelerini aldık.İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aktif öğrencileri varsa tespit edip bisikletleri verdik. Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için bu çalışma devam edecek. 2 ay içinde tespit edilenlere bisikletleri dağıtacağız. Burada dikkat çeken bir diğer detay ise bu bisikletlerin Gaziantep’te üretiliyor olması. Firmanın ürünlerinden biri olduğu için burada üreticiye bir zemin sağlamış oluyoruz” dedi.

oltuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu