Haber

Kayseri Talas’ta ekiplerin hummalı yol çalışması

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Doğalgaz konforuna ulaşan Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Çatakdere Mahallesi’nde altyapı çalışmaları hız kazandı. Talas Belediyesi ekipleri, öncelikle doğal gaz sınırlarının geçtiği yollardaki eski asfaltı kaldırarak, bozuk alanlardaki çukurları doldurarak düzeltme ve temizlik çalışmasını tamamladı.

Daha sonra yollara 100 tır çakıl ve altyapı malzemesi serildi. Yolu asfalt dökümüne hazırlayan gruplar, sıkıştırmanın ardından Çatakdere ve Kuruköprü bağlantı yolundan başlayarak mahallenin ana giriş yoluna 1500 metre sıcak asfalt döşemeye başladı. Yol genişliğinin 12 metreye çıkarılacağı çalışmada 3 bin ton sıcak asfalt dökülecek.

BAŞKANDAN LİDER YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Çalışmalara ilişkin açıklama yapan Çatakdere Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Karabulut, doğalgaz ve diğer hizmetlerden dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Muhtar Karabulut, “Mahallemize doğalgaz geldi, internet altyapısı yapıldı. Bunların ardından hasarlı yollarımızda büyük bir çalışma başladı. Şu anda sıcak asfalt seriliyor. Burada başta çalışanlar, yöneticilerimiz ve belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tanrı seni korusun. Başkanımız Mustafa Yalçın’a Çatakdere’ye sağladığı diğer tüm hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. “Teşekkür ederim ve Tanrı sizden razı olsun.” söz konusu.

yenicagahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu