Haber

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonunda: Tütün Karışımlı Esrar Ele Geçirildi

Manisa’nın Kula ilçesinde miktarı ne olursa olsun uyuşturucuyla mücadele eden polis ekipleri, önceki gece davranış ve eylemlerinden şüphelendiği bir kişinin yanına yaklaşınca tütünle karıştırılmış esrar ele geçirdi ve bu kişinin aracın altına madde attığını tespit etti. . Şüpheli şahsın evinde yapılan aramada esrar ele geçirilirken, şüphelinin de aralarında bulunduğu toplam 6 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kula’da uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı, üretimi ve ticaretinin önlenmesi ve şüpheli kişilerin yakalanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Kabahatleri Önleme ve Soruşturma Bürosu, ilçe genelinde uyuşturucuya savaş ilan etti. Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı, üretimi ve ticaretini hiçbir önlem almadan engellemeye devam eden polis güçleri, önceki gece ilçe mezarlığı yakınında yan yana park eden 2 aracın önündeki 6 kişiye yaklaştı. Grubun yaklaştığını fark eden ME (23) isimli şüpheli aracın altına bir şey attı, polis harekete geçerek aracın altına atılan maddenin tütünle karıştırılmış, gazeteye sarılı esrar ve sigara içmek için kullanılan cihaz olduğunu belirledi. esrar. Şüpheli şahısla yapılan görüşmede, evinde bulunan esrarı gönüllü olarak teslim edeceğini belirtmesinin ardından şahsın evine giden polis ekipleri, konutta 3.71 gram esrar, altından ise 1.26 gram esrar ele geçirdi. araç ve esrar içmek için kullanılan cihaz.

Öte yandan polis ekipleri, şüpheli ME’nin yanında bulunan RG (26), MS (31), FK (30), OK (35) ve BY’den (29) kan ve idrar örnekleri alarak suç duyurusunda bulundu. Soruşturmanın ardından ifadeleri alındı. Ayrıca kişiyi serbest bıraktı. -MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu