Haber

Ömer Erdoğan: “5-0’lık skorla bitseydi normal bir sonuç olurdu diye düşünüyorum”

Trendyol Harikalar Ligi’nin ilk haftasında evinde RAMS Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Corendon Alanyaspor’un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Maç belki 2-0 bitti ama bugün 5-0 bittiyse bence biter. normal bir sonuç olur.” söz konusu.

Maçın ardından yapılan toplantıda Erdoğan, ayakta durmakta zorlanan sıcak havada son dakikaya kadar emek veren oyuncularına teşekkür etti.

Oyuncularının sahada kusursuz bir formla antrenmanlarını yaptıklarını anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çünkü geçen sene hem Büyük Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde çok başarılı sonuçlar almış, takımının büyük bir bölümünü koruyan ve hatta önemli profesyonel oyuncuları transfer eden bir rakibimiz vardı. Önemli işler yaptık. Maç muhtemelen 2-0 bitmişti ama bugün 5-0 bitseydi bence normal bir sonuç olurdu.Çünkü maçın tamamında üstün ve bilinçli bir Alanyaspor vardı.”

Galibiyet ve sahada oynanan oyun nedeniyle gelecekten çok umutlu olduğunu ifade eden Erdoğan, Süper Lig’de ilk kez 6 oyuncunun forma giydiğini belirtti.

Bu oyuncuların ligi tanımasının biraz zaman aldığını vurgulayan Erdoğan, “Oyunculara bunu anlatmaya çalıştık. Rakibimizi analiz ederken oyuncuların nasıl bir oyunla karşılaşacağını, nasıl bir rakiple karşılaşacağını anlattık. Elbette oyuncularımın bizim söylediklerimize inanması ve bunu sahada yapması bizim için çok önemli. Keyifli oldu.” dedi.

Önemli bir rakibe karşı galip geldiklerine işaret eden Erdoğan, şöyle devam etti:

“Bu galibiyetten cebimize koyacağımız şey, kendimize olan inancımız ve grup ruhumuzdur. Galibiyeti aldığımızda neyi yanlış yaptığımızı oyuncularımıza hatırlatacağız ve bundan sonraki maçlarda bunu tekrar isteyeceğiz. ayağımıza sağlam ayaklarla basıyoruz.Çünkü bu lig daha yeni başladı.Performansımızı artıracağımız dönemdir.Böyle bir galibiyetle başlamak, oyuncularımın hem özgüvenini hem de motivasyonunu artırdığı için bizim için çok değerliydi. “

Erdoğan, cumartesi günü güçlü Rizespor deplasmanına çıkacaklarını ve bu maçta istedikleri sonucu almaya hazır olacaklarını sözlerine ekledi.

haber-gudul.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu