Ekonomi

Sorgun TSO Üyelerine Kooperatif Eğitimi Verildi

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) üyelerine yönelik düzenlediği kooperatifçilik eğitimini başarıyla tamamlayan 95 kişiye belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Sorgun TSO Lideri Üzeyir Arslan, odanın konferans salonunda düzenlenen belge dağıtım töreninde, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu’nda yapılan değişiklik sonrasında yönetim ve kontrol kurulu asil ve yedek üyelerine eğitim zorunluluğu getirildiğini söyledi. kooperatifler ve ana kuruluşlar, çalışma alanı, ortak sayısı ve ciro gibi kriterlere göre belirlenir.

Üyelerin bu yükümlülük karşısında mağduriyet yaşamaması için bu eğitimin gerçekleştirildiğini belirten Arslan, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Eğitim ve Kültür Vakfı ile gerekli altyapıyı oluşturarak eğitim planımızı yaptık. 10 Ağustos – 5 Eylül tarihleri ​​arasında alanında uzman kişilerin öncülüğünde gerçekleştirilen eğitim sonucunda 95 kişi belgelerini almaya hak kazandı.” “Kazanarak ticari faaliyetlerinde gereğini yerine getirmiş oldular.” söz konusu.

Yoğun ve verimli geçen eğitim programında üyeler ve iş insanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Arslan, üyelere her konuda destek olduğunu kaydetti.

Arslan, konuşmasının ardından belgeleri kursiyerlere verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu