Oyunlar

Ücretsiz Epic Games Oyunları Noel Sezonu Başladı

Amerika merkezli yayıncı, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılın başında da günlük ücretsiz Epic Games Store oyun programı ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Bugün de dahil olmak üzere önümüzdeki on altı gün içinde on altı oyunu ücretsiz olarak kütüphaneye ekleyebileceğiz. Bu yüzden günde en az bir kez mağazaya uğramayı unutmayın. Ücretsiz Epic Games oyunlarıYılbaşı ile başlayan dönem Detaylar burada.

Oyunseverler olarak elbette oyunlarla vakit geçirmeyi seviyoruz. Farklı hikayelerle farklı ve etkileyici dünyalara seyahat ediyoruz. Bazen oradan çıkamayız. Hele bu oyunlara ücretsiz olarak eriştiğimizde bizden artı puan alırlarsa verdikleri keyif kat kat artıyor. Bu bağlamda Epic Games de oyuncular tarafından oldukça rağbet görüyor.

İlk periyotta iki haftada bir maç verildi. Daha sonra bu haftalık ve değişen sayıda olacak şekilde değiştirildi. Sene başında ücretsiz oyunlar özel bir programla günlük olarak dağıtılmaktadır. Sabırsızlıkla beklediğimiz bu devir 2022 yılına prestijiyle başlamış olup 1 Ocak 2023 tarihine kadar toplam on altı oyunu tek kuruş ödemeden kütüphanelerimize ekleyebileceğiz.

Ücretsiz Epic Games Oyunları Noel Çağı Bugün Başlıyor

Geçen hafta Saints Row IV: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine oyunları beğenimize sunulurken bu haftaki oyunlar GİZEMLİ OYUN olarak listelendi. Saat 19:00 olur olmaz kapak açıldı ve Balonlar TD 6çıktı.

Balonlar TD 6 Hakkında

Muhteşem Maymun Atıcıları, yükseltmeleri, Kahramanları ve aktif yetenekleri harmanlayarak muhteşem savunmanızı oluşturun ve kalan son işgalci Bloon’ları patlatın!

Piyasadaki en güzel strateji oyununda sonsuz saatlere neden olan muazzam ve sürekli genişleyen özelliklerin keyfini çıkaran milyonlarca diğer oyuncuya katılın.

Epic Games Mağazası Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformları için dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıktığı günden beri Steam ile oldukça zorlu bir rekabet içerisinde olan Epic Games Store, son dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla oldukça geniş bir oyuncu kitlesi kazanmayı başardı.


Bedava oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Niyetinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu