Ekonomi

Bakan Varank’tan BEKSİAD’a ziyaret

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve dernek yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Bakan Varank, Bursa’nın farklı ekonomik potansiyellere sahip olduğunu söyledi. , bebe ve çocuk konfeksiyonu üreten ve ihracatıyla da ön plana çıktığını anlatan bu başarıyı sağlayan departman yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye genelinde bebe ve çocuk giyiminin merkezlerinden biri haline gelen Vişne Caddesi esnafıyla düzenli olarak boy göstereceklerini belirten Bakan Varank, “Bursamıza hizmet eden, Bursamıza değer katan herkesin yanında olacağız. Bursa’mızın gücüne güç katmak için ortak akıl ve iradeyle hareket edecek, geleceğe emin adımlarla yürümek için gerekli tüm çalışmaları birlikte yürüteceğiz.”

“ENDÜSTRİMİZİN KALBİ BÖLGEMİZDE ATTI”

BEKSİAD İcra Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ise Türkiye’de bebe ve çocuk giyim üretiminin büyük bölümünün Vişne Caddesi’nde yapıldığını belirterek, “İhracat ve istihdamımızla sektörün lokomotifiyiz. Bölgemizdeki sektör temsilcilerimiz kendi markalarıyla ürettikleri ürünlerle Bursa’mızın ekonomisine güç katmaktadır. BEKSİAD Yönetimi olarak üreticilerimizin her alanda gelişmesini sağlayan faaliyet ve çalışmalarımızla önlerini açmaya çalışıyoruz. Sektörümüzün ve Bursa’nın geleceğine katkı sağlamak amacıyla çıktığımız bu yolda, hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu