Haber

Esenyurt’ta Tekel Bayisine Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 1 Yaralı

ESENYURT’ta Tekel bayisine düzenlenen ve iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının zanlılarından Murat Özer Esenyurt’ta yakalandı. Polis ekipleri, diğer zanlılar A.Ö T.Ö ve S.Ö’yü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, dün saat 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki inhisar bayisinde meydana geldi. İş yerine gelen 4 kişi, içerideki 3 kişiye adeta kurşun yağdırdı. Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen yaralandı. Saldırganlar geldikleri ciple olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Erzen ve Bayındır kurtarılamadı. Baskın anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda kimlikleri belirlenen 4 zanlıdan biri olan Murat Özer dün Esenyurt’ta yakalandı. Ekipler, diğer zanlılar A.Ö T.Ö ve S.Ö’yü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA GÖRE

Görüntülerde iş yerinde 3 kişi konuşurken içeri 4 kişi giriyor. Yeşil gömlekli bir adam ile bir işyeri çalışanı arasında tartışma çıkar. Saldırganlardan birinin ‘Babanı ara konuşalım’ dediği duyulurken, işyeri çalışanı ‘Şimdi neden böyle geldiğini söyle’ diyerek karşılık veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan, “Baban bir şey paylaştı, bizi arayın konuşalım” diyor. Kasada duran çalışanın “Babamın ne paylaştığını anlatın” demesi üzerine saldırganlardan biri, “Bilmiyor musunuz?” söylendiği duyulur. Tartışma sırasında yeşil gömlekli saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkması üzerine iş yeri çalışanı ile yeşil gömlekli saldırgan arasında arbede çıktı. Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasadan silahı alarak yeşil gömlekli saldırganın ayaklarına ateş etti. Bu sırada saldırganlar kasadaki bireye şişelerle saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan, üzerindeki silahı çekerek işyeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Daha sonra işyerinde iki kişiye daha ateş ediyor.

——————————

-Ele geçirilen Murat Özer’in fotoğrafı

-Aranan iki zanlının fotoğrafı

-Güvenlik kamerası görüntüleri

– Saldırganların girişi

-Tartışmaya başlarlar.

– Silahla birini vurmak

-Polis araçlarındaki görüntüler

– Kurşunun isabet ettiği İnhisar bayisinin camları

-Genel ve detay görüntüler

kovancilarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu