Yaşam

Nevşehir’de Ahmet Şafak Coşkusu

Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahne alan ünlü sanatçı Ahmet Şafak, yaptığı keyifli müzikle Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023 Kültür Sanat Etkinlikleri’nin ilk konuğu Ahmet Şafak oldu. Sevilen sanatçı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünde Nevşehirli sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçı, sahnede kaldığı süre boyunca yaklaşık 2 saat boyunca söylediği keyifli müzikle Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şafak’ın müziğine Türk bayrakları eşliğinde eşlik eden konserin sonunda binlerce kişi sanatçıyı alkışladı.

Gecede bir konuşma yapan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Anadolu’nun yiğit evladı Ahmet Şafak kardeşimizi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 28 Mayıs Pazar günü ülkemiz için çok kıymetli bir seçim var. Türk Milleti her zaman ne yapacağını çok iyi bilir. Biz her zaman bu milletin öngörüsüne ve bu milletin iradesine güveniyoruz. Sizleri bölmeye, parçalamaya çalışanlara, uydurma nesillerde gençleri kendi dümenlerine çekmeye çalışanlara en güzel cevabı verdik, bir kez daha vereceğiz. Her zaman dua ederim. Doğrudur Türkiye’de doğdum, Nevşehir’de doğdum, iyi ki senin kardeşinim. Hepiniz hoş geldiniz.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-akkus.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu