Haber

Patlıcan Yorumu Viral Olan Vedat Milor’a Mustafa Sarıgül’den İlginç İddia

Bildiğiniz gibi sosyal medyayı maksimum verimle kullanan isimlerden biri de Mustafa Sarıgül. Önüne çıkan her şeye tokat attığını bildiğimiz CHP Erzincan Milletvekili Sarıgül bu kez Vedat Milor’u hedef aldı. Patlıcan sohbetini Erzincan’la buluşturan Sarıgül, Milor’a meydan okudu.

Vedat Milor’un dün yaptığı “patlıcan” paylaşımı sosyal medyayı yeniden ayağa kaldırdı.

Menemenin soğanlı mı yoksa soğansız mı olması gerektiği tartışmasının ardından ‘patlıcan’ tartışmasını başlatan Vedat Milor, ilginç yanıtlar aldı.

Bazıları patlıcanı överken, bazıları da patlıcana olan nefretini dile getirdi.

Ancak patlıcanın Vedat Milor’un ‘Patlıcan yemekten sıkılan hayattan sıkılır’ sözü kadar büyük bir anlam taşıması gerekir mi emin değiliz.

Patlıcan tartışmasını gören Mustafa Sarıgül doğal olarak hızla dışarı çıktı.?

Türkiye’nin önde gelen gastronomi otoritelerinden Vedat Milor’un bu konuşması herkesi şaşırttı. Bahis bildiğiniz gibi; patlıcan.

Patlıcan ile Erzincan’ı nasıl buluşturduğunu hala anlayamadığımız Mustafa Sarıgül, “Neyin varsa onu arkadaşına ver. Mevlana.” Altyazılı videosunda Vedat Miloru’yu etiketledi. ?

Videoda ünlü gurme’ye seslendi: ‘Vedat’cım sana bir şey söyleyeyim kardeşim: Erzincan’ın patlıcanı gönlünde mi? Patlıcanı bırakın, Erzincan’a gelin tulum peynirini görün, Çimin’in üzümlerini görün, Kemah’ın tuzunu görün, Vedat Vedat Vedat…’

“Senin hayatın da Erzincan’ın patlıcanı mı?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu