Haber

Pocket Wifi Türkiye yatırım turuna çıkıyor

Dünya çapında seyahat eden gezginlerin hızlı ve uygun fiyata internete erişmesini sağlayacak çözümlerle yola çıkan ve öncelikle Türkiye’ye gelen turistlerin internet ihtiyaçlarını çözmek amacıyla PocketWifiTurkey.com’u kuran PWT Teknoloji A.Ş.; Turistlere Türkiye’nin her yerinde sınırsız kullanabilecekleri ve aynı anda 10 cihaza kadar bağlanabilecekleri taşınabilir modemler sunarak sınırsız internetin keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Bugüne kadar Türkiye’de 9 binden fazla müşteriye hizmet veren PWT, servis sağlayıcı olarak Turkcell’i tercih ediyor.

HAVALİMANI VE OTELLERDE KAPIYA TESLİM OLABİLİR

PWT halihazırda İstanbul, Antalya, Trabzon, Bursa ve İzmit’teki havalimanları ve otellerde kapıdan kapıya teslimat hizmeti vermeye devam ediyor. Önümüzdeki aylarda Pocket Esim markası altında uluslararası pazar genişleme planını hayata geçirecek olan PWT, yeni gelişen teknoloji Esim ile vereceği hizmetlerde operasyonel maliyetleri minimuma indirecek, aynı zamanda 140 ve daha fazla ülkede hızlı bir şekilde hizmet verebilecek. ülkeler.

PAKET ÜLKEYE GÖRE SEÇİLİR

Kullanımı kolay olan bu sistem, seyahat sırasında sık sık yaşanan bağlantı kesintilerini ve yüksek roaming maliyetlerini sorun olmaktan çıkarıyor. Müşteri gideceği ülkeyi seçtikten sonra kullanmak istediği paketi seçer ve ödemeyi tamamlar. Müşterinin Pocket Esim web sitesi ve taşınabilir uygulamasında dilediği zaman aktif hale getirebileceği QR kod ve yüz rehberi hazır olacak.

11 EYLÜL’E KADAR YAPILAN ÖN TALEPLİ YATIRIMLARDA YÜZDE 20 ÜCRETSİZ PAY

İlk yatırım türünü Fonangels ile yapan PWT Teknoloji, 75 milyon TL şirket değeriyle yatırım arayışına başlıyor. Minimum 10 TL, maksimum 5 milyon TL yatırım yapma imkanı sunan Fonangels, 11 Eylül tarihine kadar yapılan ön sipariş yatırımlarında %20 bedava hisse kampanyası da sunuyor.

birecik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu