Teknoloji

vivo orta seviye telefon konusunda çok iddialı

Akıllı telefon sektörünün lider markalarından vivo tarafından Türkiye’de üretilen Y35 akıllı telefon, markanın Türkiye’de sattığı telefonların ortasında açık ara başkan olmayı başardı.

Akıllı telefon segmentinin lider markalarından biri olan vivo, satışlarını her geçen gün artırmaya devam ediyor. vivo Türkiye, Gebze’deki fabrikasında üretilen Y serisi telefon ailesinde yer alan Y35 modelinin, satışa sunulan tüm vivo telefon modellerinden yüzde 38 daha fazla sattığını duyurdu. Türkiye’de üretilmeye başlandığı andan itibaren 256 GB geniş belleğinin yanı sıra zarif ve şık tasarımıyla vivo kullanıcılarının gözdesi olan Y35, vivo’nun toplam satışlardan en çok kazanan modeli oldu.

Kullanıcıların akıllı telefon alırken dikkat ettikleri en önemli özellik “uzun ömürlülük” ve “ne kadar süre güncelleme alıp almayacağı”dır. Bu içgörüden yola çıkarak, kullanıcılarına en az 2 büyük Android Güncelleme Garantisi ve 3 yıllık Güvenlik Güncellemesi taahhüdünün duyurulduğu kampanyanın ardından bir önceki döneme göre vivo Y35 satışları %223 arttı.

GFK verilerine göre vivo, Y35 ile Türkiye genelinde 8-10 bin TL fiyat segmentinde önemli bir başarı elde ederek bu segmentteki payını Nisan 2023 itibarıyla %8,7’ye çıkardı.

50 MP ana kamera ve sektör lideri görüntüleme özellikleriyle donatılan Y35, kullanıcıların alacakaranlıkta veya düşük ışıklı ortamlarda bile canlı, ayrıntılı ve profesyonel görünen yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmelerine olanak tanır. 16 MP HD ön kamera ile parlak veya loş ışıktan bağımsız olarak net özçekimler yapılabilir. 6.58 inçlik FHD+ ekranı ile telefon kusursuz bir manzara kalitesi sunuyor.

Güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisi ile kullanıcılara yüksek performans sunan Y35, 8 GB RAM’e ek olarak genişletilebilir RAM özelliği ile Android tabanlı akıllı telefonlarda zaman zaman sorun yaratan hafıza sorununa çözüm sunuyor. Kullanıcılar, 8 GB RAM’in yanı sıra ek + 8 GB genişletilmiş RAM ve genişletilmiş RAM olarak 8 GB’a kadar boş ROM alanı kullanarak uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiş yapabilir, tüm favori uygulamalarını tereddüt etmeden indirebilir ve birçok uygulamayı arka planda sorunsuz çalıştırabilir. donmak.

5000 mAh uzun ömürlü bataryası ve 18 W hızlı şarj tabanı sayesinde şarj sorununu da ortadan kaldıran vivo Y35, 2 gün boyunca açık kalabiliyor. Telefon ile 7 saatin üzerinde oyun oynayabilir ve 14 saatin üzerinde HD film izleyebilirsiniz.

vivo, Y35’e 2 büyük Android güncellemesi ve 3 yıllık Android güvenlik güncellemesi garantisi sunar. Tüketiciler, telefonu myvivoshop.com’dan ayrı olarak satın aldıkları takdirde, 2 yıllık standart garantiye ek olarak, 1 yıllık üretici garantisi ile 3 yıllık garanti hakkına da sahip oluyorlar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu