Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik: ‘Vahşet saldırı düzenlendi’

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Vahşet saldırı düzenlendi”

“Saldırgan olaydan hemen sonra yakalanarak savcılığa sevk edildi”

ADANA – AK Parti Adana Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir siyasi partinin il başkanlığına yönelik yağmacı saldırı düzenlendiğini belirterek, “Saldırgan olaydan hemen sonra yakalanarak savcılığa sevk edildi.”

HÜDA-PAR Adana İl Başkanlığı’na dün düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren partisinin il sekreteri Sacit Pişgin’in cenazesine katılan Çelik, olaydan sağ kurtulan il başkanı Salih Demir’i Adana Şehir Hastanesi’ne ziyaret etti. Çelik, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, il başkanının durumunun iyiye gittiğini belirterek, Pişgin’in ailesine başsağlığı diledi. Saldırganın olaydan kısa bir süre sonra yakalanıp savcılığa sevk edildiğini kaydeden Çelik, “Olay tüm yönleriyle araştırılıyor. Soruşturma derinleştiriliyor. Şu ana kadar elde edilen bulgular çerçevesinde değerlendirme yapılıyor. Hiç şüphesiz bunu yapan bir arkadaş varsa mutlaka birileri hesap verecektir hukuk önünde.”

Çok acı bir olay olduğuna dikkat çeken Çelik, şöyle devam etti:

“Siyasi kuruma yönelik her türlü şiddete karşı olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Burada da bir siyasi partinin il başkanlığına yönelik böylesine vahşi bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıyı bir kez daha kınıyoruz. HÜDA PAR camiasına başsağlığı diliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu