Teknoloji

PlayStation Yeni UEFA Şampiyonlar Ligi Reklamıyla Yayınlandı

PlayStation’ın yeni UEFA Şampiyonlar Ligi reklamı yayınlanan. Markanın öne çıkan karakterlerinin ekranlarımızda yer aldığı reklamı kaçırmamanızı öneririz.


İlginizi Çekebilir:  PlayStation Studios Rekoru Spider-Man 2 Oyununa Ait


Bildiğiniz gibi PlayStation ile UEFA arasında 1997 yılından bu yana sponsorluk anlaşması bulunuyor. Bu bağlamda markanın hem sahadaki hem de genel anlamdaki reklamları ilk PlayStation konsolundan bu yana gözümüze çarpıyor. 2021 yılında bu sponsorluk anlaşması 2024 yılına kadar uzatıldı. PlayStation’ın yeni UEFA Şampiyonlar Ligi reklamıönümüze çıktı.

PlayStation’ın Yeni UEFA Şampiyonlar Ligi Reklamı

Otuz saniye süren reklam filminde The Last of Us Part 1, Astro Bot, Marvel’s Spider-Man 2 ve God of War: Ragnarök karakterleri birer birer yer alarak olağanüstü bir bütünlük sağlıyor ve maça farklı bir atmosfer katıyor.

Maç topu Joel ve Ellie tarafından getirilirken yazı tura atma aşamasında Astro Bot merkezde belirir. Ağabeyimiz Kratos, hayranları heyecanlandırmak için Gjallarhorn’u sallıyor. Miles Morales ve Peter Parker, maçın karar anında dışarıya kurulan dev ekranın devrilmesini engelliyor.

Gerçekten çok popüler bir reklam olduğunu söyleyebiliriz. Peki siz bu reklam hakkında ne düşünüyorsunuz? Hoşuna gitti mi? Yorum kısmında buluşalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu